DE N°1 VAN DE TAXI'S. LUCHTHAVEN ZAVENTEM. BRUSSELS AIRPORT. EXPRESS PAKKET VERZENDEN. ecab app

boek een taxi 24u/24
02 349 49 49

Wie zijn wij ?

Afhaling 24 u/24, 7 dagen/7

 

Meer dan 500 taxi’s (allemaal uitgerust met een betaalkaartsysteem) en ongeveer 150 bestelwagens die beschikbaar zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de randgemeenten van de Brusselse agglomeratie, evenals voor het vervoer naar alle Belgische provincies of het buitenland (buurlanden).

 

Een SNELLE KWALITEITSSERVICE

 

Wij beschikken over onze eigen radio infrastructuur en gebruiken ook het GPRS netwerk voor het “data” verkeer. Zodra een klant belt, zien onze teleoperatoren zijn gegevens (naam, adres, enz.) op het scherm verschijnen dankzij een geavanceerde technologie.

In enkele seconden wordt de taxi die zich het dichtst bij het adres bevindt gelokaliseerd door ons informaticasysteem. Zo kan de rit onmiddellijk worden doorgegeven via GPRS. Elke aanvraag of rit wordt opgeslagen in onze centrale computer. Daarbij worden alle gegevens vermeld waarmee op elk moment kan worden achterhaald welke wagen en welke chauffeur de rit heeft uitgevoerd, om zodoende alle mogelijke vragen (bv. over verloren voorwerpen) te kunnen beantwoorden.

 

Een GEPERSONALISEERDE dienstverlening, die is aangepast aan ieders specifieke behoeften

 

Onze chauffeurs werden zorgvuldig uitgekozen en hebben een aangepaste opleiding gevolgd, om aan onze klanten een verzorgde en gepersonaliseerde dienstverlening te kunnen bieden die beantwoordt aan al hun vereisten. Elke taxi beschikt over een ingebouwd en doeltreffend GPS/GPRS toestel met een navigatie systeem dat hem automatisch leidt naar de oproepplaats van elke klant.

Daarnaast bieden wij een heel ruime waaier van hoogstaande diensten :