Taxi Brussel » Taxi Zaventem Luchthaven => 02/349.49.49


taxi zaventem

Taxi Zaventem

Telefoonnummer
02/349.49.49

Taxi Zaventem Luchthaven

Naar de luchthaven van Brussel Zaventem en Charleroi
taxi brussels airport - take off 130

Vanuit Brussel, Taxis Verts is zeker de meest kost-effectieve manier om naar de luchthaven van Zaventem (Brussel Airport) of Charleroi (Brussels South Charleroi Airport) te reizen. Onze 500 taxi’s rijden door de hele stad, we hebben er zeker een in Uw directe buurt.

Neem contact met onze telefonisten op 02/349.49.49 om onze voordelige prijzen te kennen. Deze zijn geldig voor een taxi voor meteen of voor reserveringen tot één week op voorhand.

Check hier U vluchtinformatie voor vluchten vanuit Zaventem (Brussels Airport) of Charleroi (Brussels South Charleroi Airport)

Vanuit de luchthaven van Zaventem
taxi brussels airport - landing 130

Wanneer U in Brussel Zaventem aankomt, voor Uw comfort, vermijd de wachtrijen op de standplaatsen van de luchthaven!

Als U met handbagage reist, bel ons op, op het moment dat U uit het vliegtuig stapt. Een Taxis Verts-chauffeur zal binnen de 10 minuten op U wachten met een bord met Uw naam aan de press shop Le Relay

Als U ingecheckte bagage hebt, wacht tot ze op de loopband aankomen vooraleer ons op te bellen. Opnieuw zal een Taxis Verts-chauffeur op U wachten met een bordje met Uw naam binnen de 10 minuten vóór de Press Shop Le Relay.

Bovendien, zowel vanuit de luchthaven als vanuit de stad Brussel,  laat Taxis Verts U altijd van de zogenaamde “Heen en Terug” kortingen profiteren. Bij Taxis Verts wordt het “Heen en Terug”-korting al verrekend in elke rit. Het is dus niet noodzakelijk om de terug rit met dezelfde taximaatschappij te maken, om uiteindelijk, van de korting te kunnen profiteren!

Zie hier de aankomsttijd van Uw vlucht in Brussels Airport Zaventem