DE N°1 VAN DE TAXI'S. LUCHTHAVEN ZAVENTEM. BRUSSELS AIRPORT. EXPRESS PAKKET VERZENDEN. ecab app

boek een taxi 24u/24
02 349 49 49

Enterprise Service

Dé mobiliteitspartner voor uw bedrijf

Taxis Verts telt 1000 professionele chauffeurs, die elk over een vergunning van het Hoofdstedelijk Brussels Gewest beschikken.

Het beheer van onze vloot per satelliet, onze strenge kwaliteitscontrole, onze gepersonaliseerde diensten en de volledige transparantie van onze kosten zijn de waarborgen voor kwaliteit en efficiënt kostenbeheer.

De voordelen

De Enterprise Service van Taxis Verts is een dienst op maat van bedrijven en biedt de volgende voordelen:

1. Vereenvoudigde administratie

2. Bestelgemak

3. Persoonlijk service

Voor meer informatie of om uw bedrijf in te schrijven voor onze Enterprise Service, kunt u ons contacteren door dit formulier in te vullen.

Club executive

limo

Club Executive is een premium taxidienst voor uw meest belangrijke verplaatsingen of voor het vervoeren van belangrijke managers in uw bedrijf, zoals de CEO of andere.

De flexibiliteit van deze dienst rust op een vloot van 220 luxueuze wagens, beschikbaar 24/7 en bemand met tweetalige chauffeurs, die geselecteerd zijn voor hun hoge professionele kwaliteiten

Onze Club Executive geeft uw de zekerheid dat uw taxi precies op het gevraagde uur aankomt, welke ook de verkeersproblemen zijn.

Hiervoor verstuurt Taxis Verts een wagen ongeveer één uur vóór uw vertrek, wat de mogelijkheid biedt om de meeste verkeersproblemen te omzeilen die uw vertrek kunnen vertragen.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren door dit formulier in te vullen.