DE N°1 VAN DE TAXI'S. LUCHTHAVEN ZAVENTEM. BRUSSELS AIRPORT. EXPRESS PAKKET VERZENDEN. ecab app

boek een taxi 24u/24
02 349 49 49

Verbind je om nooit onder invloed te rijden en win een rit met een F1-coureur

McLaren Honda F1-coureur Stoffel Vandoorne is het gezicht van de internationale campagne Join the Pact van Johnnie Walker om mensen bewust te maken dat drinken en rijden niet samengaan. Dit jaar zet Taxis Verts met de Splyt app zijn schouders mee onder het project. Dankzij Splyt, zullen mensen die zich aansluiten bij Join the Pact kunnen genieten van een veilige taxirit naar huis met promocode JTPBE.

Om deze samenwerking goed in te zetten, zal Stoffel Vandoorne een Splyt-gebruiker een rit door Brussel geven.

Wil jij deze rit met Stoffel Vandoorne maken?

Volg onderstaande stappen om kans te maken:
1. Verbind je om nooit onder invloed te rijden door de hashtag #JTPBE op Twitter te gebruiken
2. Maak een profiel aan bij Splyt om je voortaan te laten vervoeren
3. Beantwoord de wedstrijdvragen

Op dinsdag 22 augustus zullen de winnaar van de rit met Stoffel en de 2 winnaars van de Johnnie Walker Gold Reserve flessen gesigneerd door Stoffel Vandoorne worden gecontacteerd.

10.000 km aan veilige taxiritten met Splyt

In het verlengde van dit initiatief zullen Johnnie Walker en Splyt voor 10.000 kilometer aan gratis taxiritten in België doneren, een schenking die deel uitmaakt van de wereldwijde actie van Johnnie Walker om tegen 2018 maar liefst 5.000.000 kilometer te schenken aan mensen die veilig naar huis willen worden gebracht.

Johnnie Walker en Splyt geven veilige taxiritten van € 10 aan gebruikers van Splyt in België, de korting kan gebruikt worden door de promocode JTPBE in te voeren in de Splyt-app:

1. Download de app

Ouvrir la fenêtre eCab de Google PlayOuvrir la fenêtre eCab de l'App Store.

 

 

2. Maak een account aan
3. Geef de promocode JTPBE in en krijg 10 € korting* op je eerste rit met Splyt.

*Aanbod geldig voor 1 klassieke of gedeelde rit met Splyt, beperkt tot een maximumbedrag van € 10 en zolang de voorraad strekt. Korting geldig vanaf 14/08/2017 t.e.m. 14/11/2017 voor ritten vertrekkende vanuit de regio Brussel. 1 code per gebruiker.