DE N°1 VAN DE TAXI'S. LUCHTHAVEN ZAVENTEM. BRUSSELS AIRPORT. EXPRESS PAKKET VERZENDEN. ecab app

boek een taxi 24u/24
02 349 49 49

Events

Nu ook mobiliteitspartner van de discotheek Spirito

Vanaf vandaag is Taxis Verts officiële mobiliteitspartner van de nachtclub Spirito Brussels. Het wordt voor bezoekers makkelijk gemaakt om na een avondje stappen een taxi te nemen. Aan de ingang zal een speciale plaats zijn waar de taxi genomen kan worden.

De samenwerking wordt afgetrapt op Halloween met een korting van 15 EUR op de eerste bestelling via de app Splyt.
Griezelen maar…

 

Voor meer info over Spirito Brussels, klik hier

Taxis Verts en Vinum Et Spiritus bundelen krachten op Megavino

Brussel, 10 oktober 2018 – Van vrijdag 19 tot zondag 21 oktober 2018 is Brussels Expo opnieuw het decor van Megavino, de grootste beurs voor wijnen, spirits en bieren in de Benelux, waar honderden standhouders bezoekers willen overtuigen van hun vakmanschap. Vinum Et Spiritus – de Belgische federatie van de sector wijn en gedistilleerde dranken – en de Brusselse taxiservice Taxis Verts slaan voor deze editie samen met het Fonds Emilie Leus de handen in elkaar en komen met een gezamenlijke boodschap rond bewustwording en op het vlak van mobiliteit.

Inzetten op sensibilisering
De samenwerking bestaat uit een preventieluik waarbij beursgangers voorafgaand aan en tijdens de beurs worden geïnformeerd over verantwoorde alcoholconsumptie en worden gesensibiliseerd om niet dronken achter het stuur te kruipen. Daarnaast delen Vinum Et Spiritus en Taxis Verts tijdens de beurs ook alcoholtesters uit met de duidelijke boodschap ‘don’t drink and drive’ en laten beide partijen acteurs van Aksident drie dagen lang sketches brengen rond rijden onder invloed, waarbij bezoekers actief worden betrokken.

“Drinken en rijden horen niet samen”, aldus Geert Van Lerberghe, algemeen directeur van Vinum Et Spiritus. “Onze sector is een partner in het promoten van een cultuur van verantwoord drinken en strijdt tegen overmatig drankgebruik, zéker in combinatie met rijden. We willen problematische alcoholconsumptie aanpakken, ook tijdens een drukbezochte wijnbeurs als Megavino.”
Fiona Cappellen, Marketing & Communication Manager bij Taxis Verts: “Als Brusselse mobiliteitsactor kennen we de problematiek maar al te goed. Door onze samenwerking met Vinum Et Spiritus op Megavino willen we bijdragen tot een deel van de oplossing.”

#DrinkWijs
Voor Paleis 11 aan Brussels Expo voorzien Taxis Verts en Vinum Et Spiritus een speciaal afhaalpunt waar bezoekers eenvoudig een taxi kunnen nemen om veilig thuis te geraken als ze met de auto gekomen zijn en toch een glaasje te veel op hebben. Met de promocode MEGATAXI krijgen ze bovendien tien euro korting op hun rit als ze de taxi reserveren via SPLYT, de applicatie van Taxis Verts. De app is beschikbaar voor iOs en Android.
“Om nog meer bewustzijn te creëren rond verkeersveiligheid en ‘don’t drink and drive’ zet Vinum Et Spiritus, onder de vlag van #DrinkWijs en in samenwerking met het Fonds Emilie Leus, stevig in op informatie en sensibilisering. In de toekomst zullen we nog tal van andere initiatieven ondersteunen”, besluit Geert Van Lerberghe.

 

Student Kick-off aan de VUB (5 oktober 2018)

Heb je al eens je eigen GIF gemaakt?

De studenten aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) openden donderdag 5 oktober het begin van het nieuwe academiejaar op met een heus feest. Ook Taxis Verts was van de partij om de Taxi te promoten onder de studenten. Dit jaar kwamen meer dan 250 studenten langs op onze stand om een GIF te laten maken.


 

30 jaar Jeux d’Hiver (15 september 2018)

Wat een succes!

Onze actie bij Jeux d’Hiver werd erg gewaardeerd. Bekijk op de leuke video hoe de avond verlopen is.

 
Wat we hebben gedaan

Er zijn JEUX D’HIVER TAXI’S beschikbaar tussen 01.00 en 05.00 uur, zondagochtend 16/9 om u gratis naar huis te brengen als uw bestemming in de 19 gemeenten van Brussel ligt.
Ga naar de Taxis Verts-steward aan de ingang en geef hem uw bestemmingsadres. Van zodra er een JEUX D’HIVER TAXI is, zal hij u gratis naar huis brengen.
U herkent een JEUX D’HIVER TAXI aan de speciale stickers op de deuren van de auto.

Aan het einde van de jaren 80 en het begin van de jaren 90 verscheen voor het eerst het fenomeen van ‘carsharing’ wereldwijd. Doe zoals in die tijd en deel een JEUX D’HIVER TAXI met andere mensen die in dezelfde richting reizen als jij.

Het aanbod is alleen geldig op 16 september 2018 tussen 1u en 5u, nadat u zich heeft gemeld bij de Taxis Verts-steward. Het aanbod is niet geldig door te bellen naar Taxis Verts op 02/349.49.49.

Is uw bestemming buiten Brussel? Geen probleem, de Taxis Verts-steward belt u snel een taxi. Deze moet u echter zelf betalen.

Info over het event klik hier