DE N°1 VAN DE TAXI'S. LUCHTHAVEN ZAVENTEM. BRUSSELS AIRPORT. EXPRESS PAKKET VERZENDEN. ecab app

Boek een collecto
02 800 36 36

Collecto, reis 's nachts tegen 5€

Gratis Collecto ApplicatieVerloren en gevondens. Klachten en suggesties

Hoe werkt het ?

collecto taxi bruxelles panneauCollecto is een collectieve taxidienst die zeven dagen op zeven beschikbaar is tussen 23 uur ‘s avonds en 6 uur ‘s morgens, en dit in het  Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Collecto is zeer flexibel. U stapt op aan een Collecto-vertrekpunt naar keuze en wordt afgezet op elk gewenst adres naar keuze binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Collecto bedient momenteel 200 vertrekpunten (op Google Map) gelegen aan de MIVB-haltes. Deze zijn aangeduid met de signalisatieborden zoals op de foto hiernaast.

De collectieve taxi’s vertrekken aan de vertrekpunten op het uur of om het halfuur (bijvoorbeeld om 1 u, 1.30 u…). Elke bestelling dient te gebeuren minstens 30 minuten vóór de gevraagde vertrektijd.

Prijs voor een rit:

Het effectieve uur van ophaling valt binnen een tijdspanne van 15 minuten, die vanaf het geplande uur begint te lopen. We vragen u hoe dan ook aan de Collecto-halte stipt op het afgesproken uur te staan, aangezien u de eerste persoon kunt zijn die Collecto komt ophalen. Net zoals de bus zal de Collecto taxi niet op u wachten als u te laat bent.

Een plaats gereserveerd in een Collecto taxi dient betaald te worden, tenzij deze minstens 20 minuten op voorhand wordt geannuleerd.

Noteer dat gedurende de nachten van de 24ste en de 31ste december geen Collecto’s rijden.

Collecto is een initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (Brussel Mobiliteit)

Bestel via de gratis Collecto-applicatie

Available on Google Play and App StoreAvailable on Google Play and App Store

De officiële applicatie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Reserveer op het nummer 02/800.36.36

Reservaties 24 uur op 24.

U laat aan de telefonist(e) de volgende informatie weten:

     Lijst van vertrekpunten met fotos Lijst in .pdf format

Aanvragen dienen voor elke passagier afzonderlijk te gebeuren, behalve als de vertrek- en eindpunten dezelfde zijn.

Bel uiterlijk 30 minuten voor uw vertrek.

Als U in de taxi stapt, meldt u uw naam aan de chauffeur zodat u zeker in de juiste taxi stapt. U zorgt ervoor dat u aan het vertrekpunt bent op het uur dat met de telefooncentrale werd afgesproken. Zoals de bus, wacht de Collecto taxi niet!

Elke annulering dient via hetzelfde telefoonnummer te gebeuren, minstens 30’ vóór de gevraagde vertrektijd. De trajecten en de stopplaatsen zijn vastgelegd, geen enkele wijziging kan hieraan aangebracht worden.

Noteer dat gedurende de nachten van de 24ste en de 31ste december geen Collecto’s rijden.